tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Annan övervakningsutrustning

Här på prylstaden.se kan du köpa all form av spion- och övervakningsutrustning. Vi har ett brett sortiment av nätverkskameror, men också en hel del andra mycket användbara prylar som ger dig ökad kontroll över dina ägodelar, ditt hem och ditt privatliv.

Bland våra produkter finns saker som GPS-trackers, dolda spionprylar, IP-kameror, övervakningskameror, avlyssningssystem och en mängd andra kameror och apparater. Gemensamt är den genomgående höga kvaliteten, och vår fantastiska lägstaprisgaranti. Läs mer om den i fliken Om Prylstaden.

Spionutrustning

Spionprylar kan användas av många olika anledningar, det är långt ifrån alltid man har lurigt uppsåt, som namnet kan antyda. Spiongrejer, som GPS-trackers kan man använda för att få fast en biltjuv, eller hitta en bortsprungen hund och med en buggdetektor kan man skydda sin egen integritet om man misstänker att någon spionerar på en. Man kan förstås också få obestridbara bevis för om någon beter sig illa mot en och man kan få värdefull hjälp att exakt lyckas återge konversationer som ägt rum. Sist men inte minst så kan man med spionprylar spela nära och kära roliga spratt! I vårt utbud av spionprylar hittar du allt du kan tänkas leta efter - och mer därtill.

Övervakningssystem

Det finns många fler typer av övervakningssystem än IP-kameror - som förvisso är väldigt effektiva och användbara. Behovet att övervaka sitt hem och sina viktiga ägodelar växer i takt med vår utsatthet. Det är så lätt att bli kapad idag, att vi alla måste vidta de åtgärder vi kan för att bibehålla kontroll över våra viktigaste saker.

Här på Prylstaden finner du övervakningskameror, såväl analoga som nätverksbundna och varianter som fungerar med 3G och GSM. Hos oss finns övervakningssystem för alla behov och förutsättningar. Ta en titt i vårt utbud av dörrkameror, trådlösa överakningskameror och titthålsögon.

Välkommen med dina frågor om du undrar över något!