tick 30 dagars öppet köp tick Lågprisgaranti tick Snabb Leverans tick Alltid 39kr frakt rating

Om Prylstaden

Prylstaden var den onlinebutik som var först i SVerige med produkter inom kategorierna spioneri och övervakning. Vi sitter därför med oslagbar erfarenhet och en kompetens som sträcker sig förbi alla konkurrenter. Lägg därtill ett stort engagemang för marknaden, och substantiell lojalitet gentemot våra kunder. Det är här du hittar de bästa, billigaste produkterna för spioneri och övervakning.

Alltid bäst pris

Är du på jakt efter en nätverkskamera av hållbar kvalitet, som är lätt att installera och som inte går att hitta med lägre pris i någon annan svensk butik - då har du kommit rätt. Här på Prylstaden är vi så måna om att alltid sälja högkvalitativa övervakningsprodukter till lägsta pris, att vi ger dig den produkt du vill köpa till det pris vår konkurrent säljer den för om konkurrenten har lyckats med lägre prissättning än vi - PLUS att du får 10 % prisavdrag på hela din beställning.

Vi nämner alltid kvaliteten i samband med vår lägstaprisgaranti, för just hållbara produkter inom övervakning är vad vi brinner mest för. Vi lägger ner stort engagemang på att hitta och testa de bästa produkterna, så att du kan känna dig helt trygg med Prylstaden som leverantör. Vi levererar övervakningsprylar även till offentliga instanser - som militären.

Ett års garanti

Tack vare den höga standard som våra produkter håller så kan vi med lätthet erbjuda ett års garanti. Du får också 30 dagars öppet köp hos oss, och själv köpet genomförs med Trygg E-handel-certifiering. Fraktkostnaden är fixerad på 39 kronor oavsett hur mycket eller lite du köper, och leveranstiden är minimal. Vill du veta mer om oss så gå in på prylstaden.se